Welcome

Welcome to my several hundred thousand so this WordPress account account. haha
My habit to start from the beginning does not get lost
Just like playing online games.
If already misstep and already know how it should be, I would reset the game. Or if not possible, I will make a new account.
I hope this this WordPress account will live forever until death.

Aa! this WordPress account contains with my Daily post, photo, video, plus Diary. But to access this diary, only certain people can access it. Hehehe. This diary will I gather, to be made into a book, if I have success later. motivational books. Haha. So do not be too curious. Buy the book (later). Guaranteed not to be lose with the book “Jokowi”, or books that “Son of Cassava”. Hhaha

Selamat datang di WordPress aku yang ke seribu berapa ratus gitu. Haha
Kebiasaanku buat mulai dari awal memang gak bisa hilang
Sama aja kaya lagi main game online.
Kalo sempat salah langkah dan udah tau gimana yang benernya, pasti aku reset game. Atau kalo nggak bisa, aku bakal bikin account baru.
Semoga WordPress aku yang ini bisa hidup selamanya sampai maut memisahkan.

Oia, WordPress ini berisikan dengan Daily post, foto, video, plus Diary. Tapi buat akses diary ini, cuma orang tertentu yang bisa ngakses. Hehehe. Diary ini bakal aku kumpulin buat di bikin buku kalau udah sukses nanti. Haha. Jadi jangan terlalu penasaran. Beli aja bukunya (nanti). Dijamin gak kalah sama bukunya Jokowi, atau buku yang Anak Singkong itu loh. Hhaha

Advertisements